En sajt om olika livsstilar

Om magen krånglar

Att magen krånglar är något vi alla upplever då och då. En krånglande mage kan i många fall vara något litet och irriterande inslag i vardagen, men i andra fall vara en riktig mardröm och begränsa våra liv. Dessutom finns den klassiska turistmagen som kan förstöra en semester som vi sett fram emot så länge. För besvär med magen är ju så mycket värre om du är utanför ditt eget trygga hem.

Mycket går via magen

Problem med magen kan bero en mängd olika saker. Det kan vara virus, en dåligt tillagad matbit, eller resultat av stress och oro. På många sätt kan magen spegla hur vi mår i övrigt. Dessutom kan de vanor du har absolut spela in, för lite sömn, för mycket alkohol, och rökning är några saker som kan göra situationen svårare för din mage. Om du har långvariga eller återkommande besvär ska du kontakta vården.

Lid inte i onödan

Klicka här för att leta bland organiska produkter som kan hjälp dig med det magproblem du lider av. Eller varför inte ladda upp i förebyggande syfte om du till exempelvis vill åka på en resa med ett lugnare sinne. För ett lugnare sinne hjälper ju som bekant till en lugnare mage.