En sajt om olika livsstilar

Med träning som livsstil

Många gånger så blir oftast träningen en livsstil och man lever sitt liv genom att andas och hålla på med träning. Det gäller att hitta den träningsform som passar en bäst och i många fall så kanske man får prova igenom ett par olika former för att hitta rätt. Här ger vi dig några bra tips på olika träningsformer.

Kampsport

Det kan låta hårt med kampsport men det är så mycket mer än själva kampen. Det är både fysisk tärning och mentalt som behövs för att bli en bra kampsportare. För att börja med någon form av kampsport så kan det finnas anledning att söka upp en klubb på orten man bor. Se till att skaffa sig det som behövs för den kampsport man ska utföra och börja träna. Det kan mycket väl vara så att den klubb som du går med i kan låna ut utrustning till en början. Men allt eftersom du kommer in i din träning så vill du använda egen dräkt och utrustning.

CrossFit

Kanske är det så att Crossfit är den träningsform som passar dig bäst. Det är en fysiskt krävande träning som bygger på ett naturligt rörelsemönster. Det kan jämföras med att lyfta tunga lådor, kasta olika tunga föremål och dra och släpa det som är riktigt tungt. Här gäller det att hela kroppen får tärning och att man tränar varierande. Det är fråga om en stor variation med träning som är högintensiv. Explosiva övningar som både ger styrka och kondition.