En sajt om olika livsstilar

Med träning som en livsstil

Det är en nackdel att vi i dag inte använder vår kropp på det sätt den är skapad för. Människokroppen är byggd för rörelse. Det är positivt att arbeten som sliter på kroppen på grund av monotona rörelser är bortrationaliserade. Däremot har de stillasittande arbetsuppgifterna gjort att många blir inaktiva under både arbetsdagen och fritiden.

Vad du kan göra för ett mer aktivt liv

All motion som blir av är nyttig. Om du brukar åka hiss, börja i stället med att gå upp för trapporna en gång om dagen. Efter hand utökar du tillfällena då du i stället tar trapporna. När du börjar få upp flåset är det roligare att börja träna på allvar.

Cykla till jobbet?

Du både förbättrar din hälsa och sparar pengar på samma gång. Kan det bli bättre? Investera i en bra cykel och tillbehör. Det finns ett stort utbud på nätet, kika på Länna Sport. I dag finns det många olika sorters cyklar och utrustning som till exempel cykelkärror för att transportera barn.

Prova olika sporter

I dag har de flesta arbetsgivare ett frikostigt friskvårdsbidrag till alla sina anställda. Få ihop ett gäng som vill spela padel, innebandy, bowling eller något annat!