En sajt om olika livsstilar

Med hockey som livsstil

Hockey är så mycket mer än bara en fritidsaktivitet för många, det är en livsstil. Kanske spelar du själv eller så har du barn som spelar? Det är en väldigt speciell atmosfär inne i en ishall, det kan nog alla som någon gång tittat på hockey vittna om. Om det dessutom är någon nära dig som spelar blir det extra speciellt.

Utrustning på och utanför isen

När du har hockeyn som livsstil vill du säkerligen visa det på flera olika sätt. Du kan till exempel ha en hockeytröja med ditt favoritlag. Då kan du hitta det du behöver här och beställa hem från nätet. Du behöver inte spela själv för att visa att du älskar hockey.

Något som blir allt mer populärt är att spela inlinehockey. Det passar perfekt under våren och sommaren när du kanske inte vill hänga i ishallen. Då spelar du med inlines och en lite kortare klubba. Det är minst lika fartfyllt och roligt som vanlig hockey.

Hitta rätt skridskor

Att hitta ett par passande skridskor är minst lika viktigt som att hitta rätt klubba. Därför bör du ta dig tid att prova ut ett par som verkligen passar. Det vinner du på i längden.