En sajt om olika livsstilar

Hitta sitt rätta jag

Livet är inte alltid en dans på rosor och många gånger kan det vara svårt att hitta sitt rätta jag, vi lever i en värld som många gånger kan vara rätt komplicerad. Vi kan ha svårt att vara nöjda med vårt eget jag och ser gärna på andra och önskar man man skulle varit på ett annat sätt.

Att förändra sig startar alltid hos en själv och alla vi vet att det inte är det enklaste att ändra på något hos sig själv. Till det yttre så är det inte några problem att göra förändringar ta kontakt med Citadellkliniken för någon form av konsultation. Den inre resan är något helt annat, här behövs det gott om tid för att få till en förändring. Det kanske kommer att bli bättre med åren säger en del och till viss del så stämmer det, men när man har det svårt och brottas med tankarna så är det kanske inte det man vill höra.

Goda och nära vänner kan vara till stor hjälp när man går och funderar på olika saker, att få prata med någon som lyssnar och förhoppningsvis förstår vad man går igenom. Det kan också hjälpa att få läsa vad andra har upplevt för att själv kanske kunna börja sin resa till förändring. Som vi skre tidigare så kan detta ta tid, för en del kanske längre tid än för andra där det går snabbare. Framförallt, snabba inte på den resan utan låt det ta tid.