En sajt om olika livsstilar

En hälsosam livstil

Många av oss försöker hålla en hälsosam livstil med varierad kost och lagom doser med träning men detta till trots så kommer vi inte ifrån ett virus som någon av barnen får med sig från dagis eller skola. Oavsett så kommer vi att drabbas av något, det låter negativt men detta är livet.

Vi kan inte leva i en glasbubbla och hålla oss ifrån de angrepp som ett förkylningsvirus eller annat som finns runt kring oss. Vissa drabbas hårdare medans andra knappt känner av en förkylning. Som tur så finns det receptfria läkemedel som kan fungera riktigt bra vid värk eller vid förkylningar. Skulle inte det hjälpa så kontakta din vårdcentral för att få hjälp och råd.

Att leva så hälosamt det går gör kanske att man slipper de värsta förkylingarna och andra sjukdomar. Träning är effektiv på många sätt och stärker kroppen på ett bra sätt mot mycket, här hittar du mer info. Genom att röra sig i ungefär en halvtimme per dag så kommer du att förbättra din kropps kondition. Man kan få utskrivet på recept fysisk aktivitet idag.

Vi bör se till att vi tar hand om våra kroppar på ett bättre sätt, det är ju faktiskt den enda kropp vi har och vi vill ju vara kvar så länge det bara går och genom fysisk aktivitet så kan vi förlänga våra liv. Börjar lite smått om du inte redan är igång. Ta dig ut ett par gånger per dag så att du i alla fall får iho en halvtimme totalt.